Bästa belöningskreditkort – vilket är rätt för dig?

Innan du gör ditt val för det bästa belöningskreditkortet bör du noggrant jämföra de tillgängliga funktionerna. Det finns en mängd olika faktorer att tänka på, inklusive årsavgiften, registreringsbonusar och pågående värde. Medan en registreringsbonus är ett trevligt tillskott till alla belöningskort, kanske det inte är värt sin vikt i guld om du aldrig använder de belöningar du tjänar. Jämför dessa faktorer för att få det bästa belöningskreditkortet för dig.
Capital One SavorOne Cash Rewards kreditkort

Capital One SavorOne Cash Rewards kreditkort erbjuder en 0% inledande april i 15 månader på inköp och balansöverföringar. Det finns ingen årlig avgift och du betalar inga utländska transaktionsavgifter. Det finns dock några avgifter att se upp för. En 3% kontant förskottsavgift och en förseningsavgift på $ 40 är inte värda besväret. Annars är detta kort ett bra alternativ för deal-jägare som tycker om en bra affär.

Capital One SavorOne Cash Rewards kreditkort är ett utmärkt val för dem med mindre än perfekt kredit. Det erbjuder obegränsad 4% kontant tillbaka på restauranger och livsmedelsbutiker och 1% kontant tillbaka på alla andra inköp. Du kan också välja att automatiskt lösa in dina belöningar när du når ett visst utgiftsbelopp, till exempel $ 250 under de första tre månaderna. Kortet erbjuder flexibla belöningsalternativ för alla typer av utgiftsvanor.
Capital One Platinum-kort från American Express

Capital One Venture Rewards kreditkort erbjuder stora resefördelar, men är det värt årsavgiften på $ 495? Den tjänar 2 miles per dollar och avstår från utländska transaktionsavgifter. Dessutom kommer den med en anständig registreringsbonus också. Det ersätter dig också för TSA PreCheck och Global Entry ansökningsavgifter. Kort sagt, det är ett av de bästa belöningskreditkorten för internationella resor.

Platinum-kortet erbjuder ett generöst belöningsprogram som du kan lösa in mot gratis flyg, hotellvistelser och till och med hyrbilar. Du kan också förvandla dina intjänade poäng till presentkort och donera dem till välgörenhet. Men var medveten om dess årsavgift. Detta kort är inte för varje budget. Om du spenderar mycket pengar kommer du snart att se att det lönar sig. När allt kommer omkring sparar du pengar på flygbiljetter!
Bank of America anpassade kontantbelöningar

Bank of America Customized Cash Rewards kreditkort har en unik belöningsstruktur. Du kan tjäna upp till tre procent kontant tillbaka på ditt val av kategorier, inklusive restauranger, livsmedel och apotek. Då tjänar du obegränsat en procent tillbaka på vartannat köp. Det har också en kombinerad köpgräns på $ 2,500 varje kvartal, vilket är mer än tillräckligt för att göra detta kort till ett utmärkt val för många konsumenter. Men om du vill tjäna ännu mer pengar tillbaka än detta måste du överväga att använda Bank of America Preferred Rewards kreditkort.

Bank of America Customized Cash Rewards kreditkort är endast tillgängligt för personer med bra till utmärkt kredit. Det betyder att du har en kreditpoäng på minst sexhundrasjuttio. Detta kort är bäst för personer med bra till utmärkt kredit, så att du kan överföra ditt saldo från ett annat kort för att få mer pengar tillbaka. Du kan också göra balansöverföringar med det här kortet, men kom ihåg att det finns en överföringsavgift på tre procent.
Chase Sapphire föredras

Chase Sapphire Preferred rewards kreditkort har många fördelar för frekventa resenärer. Detta kort erbjuder kontoutdragskrediter på din hotellvistelse och en årlig bonus på 10% på dina totala utgifter. Du kan också överföra poäng till resepartners som flygbolag och hotell i förhållandet 1:1. De flesta flygbolags- och hotellpoäng är värda cent vardera. Belöningarna kan verkligen lägga till om du använder ditt kort ofta. Du kan också få en kredit på $ 50 för att hänvisa en vän.

Årsavgiften på $ 95 är rimlig när du tänker på att Chase Sapphire Preferred rewards kreditkort är värt upp till $ 750 i resor. Välkomsterbjudandet gör det till ett mycket önskvärt kort, där välkomstbonusen ensam är värd upp till $ 750. Nackdelen med detta kort är att det har en hög årsavgift. Men om du kan göra tillräckligt med inköp varje månad för att täcka årsavgiften kan det vara värt det.